De Vubio Kinder Smartwatch Zwart review

Beoordeling: (4/5)

"Maak kennis met de Vubio Kinder Smartwatch: de perfecte gadget voor jonge avonturiers!"

De Vubio Kinder Smartwatch in de kleur zwart is een multifunctioneel horloge voor kinderen. Dit horloge is uitgerust met een SIM-kaart, zodat je kind altijd en overal kan bellen en gebeld kan worden. Daarnaast beschikt de smartwatch over een camera en GPS-locatievoorziening. Met de Vubio Kinder Smartwatch kun je als ouder gerust zijn, omdat je altijd de locatie van je kind kunt bekijken. Het horloge heeft een nauwkeurige GPS-locatievoorziening, waardoor de locatie van je kind constant wordt bijgehouden. Daarnaast heeft de smartwatch een SOS-knop, waarmee je kind in geval van nood direct contact kan opnemen met jou als ouder. De Vubio Kinder Smartwatch is een fantastisch product waarmee je je kind vrijheid kunt geven, zonder dat je als ouder in paniek hoeft te raken. Het horloge biedt talloze mogelijkheden en is perfect voor ouders die hun kinderen een veiliger leven willen bieden.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Locatiebepaling GPS
Simkaart Inclusief
Bellen Ja
Camera Ja
Waterdicht Ja
Scherm Touchscreen
Wifi Nee

De Vubio Kinder Smartwatch Zwart in één oogopslag

VUBIO Kinder Smartwatch Zwart - Inclusief Simkaart - Bellen - Camera

De Vubio Kinder Smartwatch is een uniek product dat speciaal is ontworpen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Het horloge is uitgerust met tal van handige functies, waaronder bellen, simkaart, GPS-tracking en zelfs een camera. Hieronder lees je meer over deze fantastische smartwatch.

De Vubio Kinder Smartwatch is verkrijgbaar in het zwart en heeft een modern design dat perfect past bij de stijl van kinderen. Het horloge is gemaakt van duurzaam plastic materiaal en is daardoor bestand tegen stoten en krassen. Met een scherm van 1.44 inch is het horloge groot genoeg voor kinderen om comfortabel te gebruiken, maar niet zo groot dat het te opvallend wordt.

Een van de belangrijkste functies van de Vubio Kinder Smartwatch is dat kinderen ermee kunnen bellen, zodat ze altijd in contact kunnen blijven met hun ouders of verzorgers. Het horloge bevat een simkaart, dus je kunt deze functie direct gebruiken zonder extra stappen te ondernemen. Je kunt ook een contactlijst instellen zodat kinderen alleen kunnen bellen naar de nummers die je hebt goedgekeurd.

Daarnaast bevat het horloge GPS-tracking, zodat ouders en verzorgers de locatie van het kind op elk moment kunnen controleren. Dit is handig als kinderen alleen naar huis lopen of naar school gaan. Het is ook mogelijk om veilige zones in te stellen, zodat je een waarschuwing krijgt als het kind een bepaald gebied verlaat.

De Vubio Kinder Smartwatch heeft ook een camera waarmee kinderen foto's kunnen maken en deze rechtstreeks naar hun ouders kunnen sturen. Dit is een leuke manier om mooie momenten vast te leggen en te delen met het gezin.

Tot slot is de Vubio Kinder Smartwatch eenvoudig te gebruiken dankzij het overzichtelijke menu en de duidelijke iconen op het scherm. Het horloge heeft een batterijduur van ongeveer twee dagen en kan worden opgeladen met de bijgeleverde usb-kabel.

Kortom, de Vubio Kinder Smartwatch is een fantastisch product dat de veiligheid en het plezier van kinderen bevordert. Het horloge is stijlvol, handig en veilig en bevat tal van functies waar kinderen dol op zullen zijn.

Wat vinden we goed aan de Vubio Kinder Smartwatch Zwart

VUBIO Kinder Smartwatch Zwart - Inclusief Simkaart - Bellen - Camera

De Vubio Kinder Smartwatch is een slim horloge speciaal ontworpen voor kinderen.
Door middel van de bijgeleverde simkaart en GPS kunnen ouders op elk moment de locatie van hun kind opvragen.
De smartwatch bevat verschillende nuttige functies, zoals een camera, spraakopname en stappenteller.
Met de bijbehorende app kunnen ouders instellingen wijzigen en alarmen instellen.
Het horloge heeft een duidelijk en overzichtelijk scherm dat gemakkelijk is in gebruik.
Doordat het een simkaart bevat, kan het horloge ook als telefoon gebruikt worden. Zo kunnen ouders hun kind altijd bereiken.
De smartwatch heeft een stof- en waterdichte behuizing, zodat het bestand is tegen spelen en het dagelijks leven van kinderen.
Kinderen vinden het geweldig om in contact te zijn met hun ouders, vriendjes en familie - en met de Vubio Kinder Smartwatch kan dit op een veilige manier.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

VUBIO Kinder Smartwatch Zwart - Inclusief Simkaart - Bellen - Camera
- Beperkte batterijduur
- Niet waterbestendig
- De camera kwaliteit kan nog verbeterd worden
- De GPS-trackingsfunctie werkt niet altijd even accuraat
- Het horloge is aan de grote kant voor kleinere kinderen
- De meegeleverde handleiding is niet altijd even duidelijk

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Locatiemelding
 • Bellen naar beperkte contacten
 • Real-time camera
 • Stappenteller
 • Tijdsweergave
 • Waterdicht
Nadelen
 • Beperkt aantal contacten
 • Klein scherm
 • Korte batterijduur
 • Geen gps-functie
 • Geen wifi-ondersteuning
 • Niet geschikt voor oudere kinderen

Advies voor kopers

Met de Vubio Kinder Smartwatch kunnen kinderen veilig de wereld verkennen zonder het zicht van hun ouders te verliezen. Deze smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft tal van functies die zowel kinderen als hun ouders zullen waarderen.

De ingebouwde SIM-kaart maakt het mogelijk dat ouders altijd in contact blijven met hun kinderen. Zo kunnen kinderen bellen naar hun ouders en vice versa. Ook kunnen ouders altijd de locatie van hun kinderen checken, waardoor de Vubio Kinder Smartwatch een ideale manier is om kinderen en hun ouders gemoedsrust te geven.

Daarnaast heeft de Vubio Kinder Smartwatch een camera, waardoor kinderen foto's kunnen maken van de wereld om hen heen. Hierdoor kunnen ze hun creativiteit op een leuke manier uiten en kostbare momenten vastleggen.

De Vubio Kinder Smartwatch heeft een kindvriendelijk ontwerp en is gemakkelijk te bedienen. Kinderen zullen ongetwijfeld veel plezier beleven aan de verschillende functies van deze smartwatch. Het is dus een geweldig cadeau voor jonge kinderen, vooral als ze hun eerste mobiele apparaat krijgen.

Als u op zoek bent naar een veilige, leuke en educatieve smartwatch voor uw kind, dan is de Vubio Kinder Smartwatch zeker de moeite waard om te overwegen. Het biedt ouders gemoedsrust en kinderen een leuke manier om de wereld te ontdekken.

Conclusie

VUBIO Kinder Smartwatch Zwart - Inclusief Simkaart - Bellen - Camera

De Vubio Kinder Smartwatch is een innovatief en technologisch vooruitstrevend product dat kinderen de mogelijkheid geeft om de wereld om hen heen te ontdekken op een nieuwe, moderne manier. Met het bijgevoegde SIM-kaartje is het mogelijk om te bellen en gebeld te worden, terwijl de locatie-tracking functie ouders geruststelt wanneer hun kinderen buiten spelen.

Een van de meest indrukwekkende eigenschappen van deze smartwatch is de camera. Dit maakt het mogelijk om foto's en video's te maken van de nieuwe en spannende avonturen die kinderen beleven. De camera brengt daarnaast een extra dimensie aan het gebruik van de smartwatch, waardoor kinderen zowel creatief als innovatief bezig kunnen zijn.

Een ander groot voordeel van de Vubio Kinder Smartwatch is het feit dat het horloge aanpasbaar is aan de pols van het kind. Met het robuuste en duurzame ontwerp is het doordacht gemaakt om bestand te zijn tegen het dagelijkse gebruik van kinderen. Dit maakt het horloge ook zeer geschikt voor kinderen die veel tijd doorbrengen in de buitenlucht.

Hoewel de Vubio Kinder Smartwatch veel voordelen biedt, zijn er enkele aandachtspunten bij het gebruik ervan. Het horloge is bijvoorbeeld minder geschikt voor kinderen jonger dan zes jaar. Daarnaast is het belangrijk om op te merken dat het ontvangen van oproepen en berichten alleen mogelijk is met een actief SIM-kaartje en voldoende beltegoed.

Over het algemeen is de Vubio Kinder Smartwatch een geweldig product. Het biedt kinderen de mogelijkheid om de digitale wereld te ontdekken, terwijl ouders erop kunnen vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn en toch plezier hebben. Met handige functies zoals locatietracking en bellen is dit horloge een must-have voor ouders die hun kinderen een veilige en zorgeloze jeugd willen geven.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

VUBIO Kinder Smartwatch Zwart - Inclusief Simkaart - Bellen - Camera

© 2024 Beste Smartwatch, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten