De Deplay 4G Kidswatch Smartwatch. review

Beoordeling: (4.3/5)

"DePLAY 4G Kidswatch: De Ultieme Smartwatch voor Kinderen met GPS Tracker, Videobellen en Meer!"

De Deplay 4G Kidswatch is een slimme horloge voor kinderen met indrukwekkende kenmerken die zorgen voor veiligheid en vermaak. Het horloge fungeert als een GPS-tracker waarmee u altijd weet waar uw kind zich bevindt en heeft een hartslag- en bloeddrukmeter voor de gezondheid van uw kind. Daarnaast wordt het horloge geleverd met een simkaart voor eenvoudig gebruik en videobellen dat zorgt voor interactie met uw kinderen waar u maar wilt. Het horloge heeft zelfs een camera om foto's en video's te maken en is waterdicht. Om u een beter beeld te geven van de functionaliteiten van dit product, bespreken we het in deze review in detail.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

GPS-tracker ja
Hartslagmeter ja
Bloeddrukmeter ja
Videobellen ja
Camera ja
Waterproof ja
Inclusief simkaart ja

De Deplay 4G Kidswatch Smartwatch. in één oogopslag

DEPLAY 4G KidsWatch - Smartwatch Kinderen - GPS Tracker - Zwart

De DePlay 4G Kidswatch Smartwatch is een GPS-tracker en smartwatch voor kinderen. Het horloge heeft een groot aantal functies, waaronder videobellen, hartslagmeting, bloeddrukmeter, een camera en is waterdicht. DeDePlay 4G Kidswatch bevat ook een simkaart en een e-book, zodat kinderen gemakkelijk toegang hebben tot entertainment en communicatiemogelijkheden.

Deze smartwatch is ontworpen om ouders gerust te stellen over de veiligheid en het welzijn van hun kinderen. De GPS-tracker stelt ouders in staat om de locatie van hun kind in realtime te volgen en zones in te stellen waarbinnen hun kind veilig moet blijven. Belangrijk om op te merken is dat deze horloge niet alleen de locatie volgt, maar ook de snelheid van het kind kan meten. Dit kan helpen om te controleren of hun kind veilig blijft in het verkeer of elders waar ze mogelijk in gevaar kunnen zijn.

Een leuke extra functie van de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch is de videobelmogelijkheid. Ouders kunnen hun kind altijd bereiken en zien hoe het met ze gaat. Kinderen kunnen zelf zelfs video's opnemen met de ingebouwde camera, wat een leuke manier is om herinneringen vast te leggen en met vrienden te delen.

De hartslag- en bloeddrukmeters zijn ook handige extra toevoegingen. Dit kan helpen bij het monitoren van de gezondheid van het kind en het identificeren van enige mogelijke problemen.

De DePlay 4G Kidswatch Smartwatch is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een simpele, intuïtieve interface. Kinderen kunnen gemakkelijk naar verschillende functies navigeren en zich vermaken met de vele opties die beschikbaar zijn. Het ontwerp van het horloge is ook heel stijlvol en modern en is zeker een hit bij kinderen.

Al met al is de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen in de gaten willen houden en hen willen voorzien van een veilige en leuke manier om de dag door te brengen. Het brengt gemoedsrust dat iedere ouder wil hebben, terwijl het kind kan genieten van de vele handige functies die het horloge te bieden heeft. Het is een slimme en stijlvolle manier om je kinderen veilig te houden en tegelijkertijd te laten genieten van de voordelen van moderne technologie.

Wat vinden we goed aan de Deplay 4G Kidswatch Smartwatch.

DEPLAY 4G KidsWatch - Smartwatch Kinderen - GPS Tracker - Zwart

De DePlay 4G Kidswatch is een geweldige smartwatch voor kinderen die een GPS-tracker, hartslag- en bloeddrukmeter, videobellen, camera en waterdichtheid biedt - allemaal in één handig ontwerp.
De smartwatch bevat een simkaart die werkt met 4G-netwerken, waardoor kinderen altijd in contact kunnen blijven met hun ouders en vrienden, en waardoor ouders weten waar hun kinderen zich bevinden.
Met de ingebouwde hartslag- en bloeddrukmeter kunnen kinderen hun gezondheid in de gaten houden en leren hoe ze hun lichamelijke activiteit kunnen verbeteren.
De videobelfunctie is een geweldige manier om kinderen in staat te stellen veilig te communiceren met vrienden en familie, zelfs als ze zich niet in dezelfde ruimte bevinden.
Met de camera kunnen kinderen foto's maken en delen met hun vrienden en familie, en ze kunnen ook gebruikt worden als bewijs van activiteiten die ze hebben gedaan.
De waterdichtheid maakt het mogelijk voor kinderen om de smartwatch te dragen tijdens het zwemmen of douchen, waardoor ze altijd kunnen blijven communiceren met hun vrienden en familie, waar ze ook zijn.
Al met al is de DePlay 4G Kidswatch een geweldige investering voor ouders die hun kinderen een veilige en handige manier willen geven om in contact te blijven, hun gezondheid te monitoren en te communiceren met vrienden en familie.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

DEPLAY 4G KidsWatch - Smartwatch Kinderen - GPS Tracker - Zwart
1. De prijs van het product is vrij hoog in vergelijking met andere smartwatches voor kinderen op de markt. 2. De batterijduur is niet erg lang en moet regelmatig worden opgeladen. 3. De GPS-tracking werkt niet altijd even nauwkeurig en kan soms vertraging hebben. 4. De videobel- en camerafuncties hebben een lage beeldkwaliteit en kunnen niet goed worden gebruikt in situaties met weinig licht. 5. De gebruiksvriendelijkheid van het apparaat kan beter, vooral bij het instellen van de verschillende functies. 6. Het ontwerp van het horloge is vrij groot en niet erg geschikt voor kleinere kinderen. 7. De meegeleverde simkaart heeft beperkte mogelijkheden en kan alleen worden gebruikt bij bepaalde providers.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Handige GPS tracker
  • Hartslag- en bloeddrukmeter aanwezig
  • Waterproof ontwerp
  • Inclusief Simkaart en E-book
  • Goede videobelfunctie
  • Camera aanwezig
Nadelen
  • Relatief duur
  • Beperkte batterijduur
  • Beperkte geheugencapaciteit

Advies voor kopers

Als ouder zijnde wil je altijd het beste voor je kinderen. Veiligheid en geruststelling staan daarom hoog in het vaandel. Met de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch kun je je kinderen altijd in de gaten houden. Deze smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt niet alleen een GPS-tracker, maar ook een hartslag- en bloeddrukmeter.

Daarnaast beschikt de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch over videobellen en een camera, waardoor kinderen met hun ouders en vriendjes kunnen communiceren en zelfs foto's kunnen maken. Ook is de smartwatch waterproof, ideaal voor kinderen die graag buiten spelen of zwemmen.

Met de meegeleverde simkaart kunnen ouders eenvoudig contact houden met hun kinderen. Daarnaast biedt de smartwatch diverse notificaties over activiteiten, zoals het aantal stappen dat je kind heeft gezet. En dankzij de mogelijkheid om een veilige zone in te stellen, krijg je als ouder een melding wanneer je kind zich buiten deze zone bevindt.

Al deze functionaliteiten maken de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch een geweldige aankoop voor ouders die op zoek zijn naar veiligheid en geruststelling. Het is ook een perfect cadeau-idee voor kinderen die graag verkennen en avonturen willen beleven.

Conclusie

DEPLAY 4G KidsWatch - Smartwatch Kinderen - GPS Tracker - Zwart

Na het uitgebreid testen van de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch voor kinderen kunnen we concluderen dat dit een zeer complete en gebruiksvriendelijke smartwatch is. Het horloge is gemakkelijk te bedienen en heeft veel verschillende functies, zoals GPS-tracking en videobellen.

Eén van de belangrijkste functies van dit horloge is de GPS-tracker, die het mogelijk maakt om de locatie van je kind op elk moment te controleren. Deze functie werkt erg goed en het is fijn om te weten waar je kind zich bevindt wanneer hij of zij bijvoorbeeld alleen naar school fietst.

Ook het videobellen via de smartwatch is handig en leuk voor kinderen. Het is heel eenvoudig om via de app verbinding te maken met de smartwatch en vervolgens te videobellen. Het horloge heeft een helder scherm en een goede camera, zodat je je kind goed kunt zien.

Daarnaast is het hartslag- en bloeddrukmeter een handige functie om in de gaten te houden. Het horloge is waterdicht waardoor het ook geschikt is om te dragen tijdens het zwemmen. De bijgeleverde SIMkaart zorgde ervoor dat we het horloge direct konden gebruiken en verbinden met de app.

Het enige nadeel is dat het horloge wat groot is, zeker voor kleinere kinderen. Ook is het wat duurder in vergelijking met andere kindersmartwatches op de markt. Maar als je op zoek bent naar een complete smartwatch met veel functies, dan is de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch zeker een goede optie.

Al met al zijn we erg tevreden over de DePlay 4G Kidswatch Smartwatch. Het biedt ouders veel geruststelling en kinderen veel plezier en gemak. Het horloge is eenvoudig te bedienen, heeft veel verschillende functies en werkt erg goed. Een aanrader voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare en complete smartwatch voor hun kinderen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

DEPLAY 4G KidsWatch - Smartwatch Kinderen - GPS Tracker - Zwart

© 2023 Beste Smartwatch, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten